Зеленський може почати публічно боротися з тими, хто дає можливість обходити Росії санкції

Зеленський може почати публічно боротися з тими, хто дає можливість обходити Росії санкції

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський не виключає виходу в публічну площину для унеможливлення обходу санкцій Російською Федерацією за допомогою інших країн.

Про це він заявив під час спільної з Президентом Естонії Аларом Карісом пресконференції у Києві, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Є, на жаль, держави в усьому світі, і на Європейському континенті, які хочуть цього чи не хочуть, але допомагають обходити санкції. Обхід санкцій – чесно кажучи, я навіть трішки втомився в цій саме боротьбі, думаю, я почну публічно боротися з тими, хто дає можливість обходити ці санкції», - сказав Зеленський.

Читайте також: Зеленський про контрнаступ: Головне, щоб його побачила та відчула Росія

Він підкреслив, що можливість обходити санкції призводить до збільшення виробництва Росією ракет.

«Щоб ми всі виглядали адекватними, а не бовдурами. Можна, авжеж, думати, як нам продукувати щомісячно сотні ракет (для систем ППО – ред.) і як це складно зробити, а з іншого боку, давати можливості, щоб вони (росіяни – ред.) обходили і виробляли більше "Х" або інших балістичних ракет. Тобто якась дурниця відбувається», - зауважив Президент.

Читайте також: Зеленський зустрівся у Києві з Президентом Естонії

Як повідомляв Укрінформ, 1 червня в Кишиневі проходила друга зустріч Європейської політичної спільноти, на якій 47 глав держав та урядів обговорили спільні зусилля заради миру в контексті війни в Україні та пов'язаних із нею криз, захист демократії, зміцнення енергетичної безпеки та стійкості європейських держав.

Президент Володимир Зеленський на цьому саміті заявив про необхідність роботи партнерів у рамках коаліції "Петріотів" та «коаліції винищувачів», аби покласти край російському ракетному терору.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-