Росіяни завезли на територію «Кримського титану» вибухівку і мінують територію — ОВА

Росіяни завезли на територію «Кримського титану» вибухівку і мінують територію — ОВА

Укрінформ
Росіяни завезли на територію хімічного заводу "Кримський титан" у тимчасово окупованому Криму вибухівку і мінують територію.

Про це голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

"За даними сил спротиву, росіяни готують чергову провокацію на хімічному заводі в Армянську тимчасово окупованого Криму. Вони завезли на територію заводу "Кримський титан" вибухівку і мінують територію. Ймовірний вибух спричинить викид в атмосферу тисяч тонн отруйних речовин і призведе до смертельної небезпеки людей і довкілля", – йдеться в дописі.

Зазначається, що внаслідок вибуху постраждають мешканці АР Крим і, як мінімум, ще семи областей України, а також Туреччина і сама країна-агресор.

Читайте також: На Запоріжжі спецслужби РФ почали реалізовувати провокацію з хімічною зброєю - ГУР

"Ми чітко усвідомлюємо загрозу для наших людей, здійснюємо постійний моніторинг ситуації та готові оперативно реагувати на всі загрози, які можуть виникнути. Зберігайте спокій, не піддавайтесь на провокації ворога та слідкуйте за оголошеннями обласної військової адміністрації", – зауважив Прокудін.

Як повідомлялося, раніше партизанський рух "Атеш" заявив, що російські загарбники хочуть влаштувати на "Кримському титані" провокацію, аби звинуватити Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-