Нічна атака на столицю: ППО знищила понад 30 ракет і «шахедів», потерпілих немає - КМВА

Нічна атака на столицю: ППО знищила понад 30 ракет і «шахедів», потерпілих немає - КМВА

Укрінформ
Цієї ночі, за попередньою інформацією, у повітряному просторі над Києвом та навколо силами й засобами ППО були виявлені та знищені понад 30 повітряних цілей різного типу.

Як передає Укрінформ, таку інформацію оприлюднила в Телеграмі КМВА.

«Терор Києва повітряними атаками триває. Навіжені терористи практично без пауз нападають на столицю. За останні 6 днів рашисти завдали вже 6-го повітряного удару по місту! І кожного разу ворог змінював зброю», - написав очільник КМВА Сергій Попко.

За його словами, цього разу атака була комбінованою – дронами та крилатими ракетами одночасно. Пуски зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС були здійснені з району Каспію, ймовірно - крилатими ракетами типу Х-101/555. Водночас із різних напрямків Київ атакували дрони, за попередніми даними – баражуючі боєприпаси «Shahed».

Читайте також: У Києві та області працює протиповітряна оборона

«Але наша ППО – просто титани! За попередньою інформацією, у повітряному просторі над Києвом та навколо Києва силами та засобами протиповітряної оборони були виявлені і знищені понад 30 повітряних цілей різного типу», - відзначив Попко, зауваживши, що остаточні дані про кількість, тип ракет та БПЛА повідомлять Повітряні сили.

Інформація щодо руйнувань і потерпілих відсутня, додав керівник КМВА.

Як повідомлялося, під час повітряної тривоги, оголошеної на всій території України, у столиці та Київській області працювали підрозділи ППО.

Фото: Генштаб ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-