Загарбники визнали, що курортного сезону в Криму не буде – Ташева

Загарбники визнали, що курортного сезону в Криму не буде – Ташева

Єдині новини
Укрінформ
Окупаційні адміністрації в тимчасово окупованому Криму визнали, що курортного сезону на півострові не буде.

Про це постійна представниця Президента України в АР Крим Таміла Ташева сказала в ефірі телемарафону «Єдині новини», передає Укрінформ. 

«Курортного сезону не буде, окупаційні адміністрації це визнали. Вони, зокрема, заявили, що будуть давати якісь дотації для туроператорів, щоб нібито підтримати їх на плаву. Туристів немає, люди навпаки виїжджають», - зауважила посадовець.

Вона звернула увагу, що так званий керівник "міністерства транспорту" Криму нещодавно заявив, що на мосту через Керченську протоку встановили нові пункти перевірки.

Відео: Телемарафон «Єдині новини»

Читайте також: Деморалізація загарбників у Криму посилюватиметьсяЧийгоз

«Нібито шість хвилин триває така перевірка. Це означає, що загарбники почали працювати з пасажиропотоком, що рухається з півострова, а він достатньо великий. Люди говорять, що ППО не може їх захистити, що було багато прильотів по військових об'єктах. Однак їдуть не лише через «бавовну», а й тому, що не хочуть служити в росармії», - зауважила Ташева.

Як повідомлялося, за словами голови ГУР Міноборони Кирила Буданова, із заходом українських підрозділів до Криму прибічники Росії залишать півострів керченською поромною переправою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-