Із Криму змогла виїхати проукраїнська активістка, яку переслідувала фсб

Із Криму змогла виїхати проукраїнська активістка, яку переслідувала фсб

Укрінформ
Із тимчасово окупованого Криму на материкову Україну змогла виїхати проукраїнська активістка, яку за боротьбу проти російської агресії переслідувала фсб.

Про це повідомив рух «Жовта стрічка» у Телеграмі, передає Укрінформ.

Зазначається, що йдеться про активістку «Жовтої стрічки» Віолету.

«Ця неймовірно смілива жінка ще нещодавно боролась проти окупації та рашизму в тимчасово окупованому Криму. Віолета розвішувала наші листівки, малювала графіті та пов'язувала жовті стрічки. На жаль, вона була затримана фсб, але навіть попри допити, Віолета не змінила свою позицію», - йдеться в дописі.

У русі спротиву розповіли, що фсб намагалась витягнути з жінки зізнання та нав'язати проросійську позицію. Їй вдалося залишити окуповану територію та виїхати на підконтрольну Україні територію.

«Віолета - обличчя спротиву російському режиму. Вона наш супер-герой, яким може стати кожна звичайна людина», - зазначили в «Жовтій стрічці».

Читайте також: Окупанти в Криму активізували роботу серед молоді – заступник постпреда Президента

Як повідомляв Укрінформ, за словами Постійної Представниці Президента України в АР Крим Таміли Ташевої, інтенсифікація абсурдних вироків у тимчасово окупованому Криму свідчить про паніку в окупантів та колаборантів: таким чином вони намагаються «придушити» проукраїнські рухи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-