Після вибуху в Севастополі кримчани надають Меджлісу координати феодосійської нафтобази - Чийгоз

Після вибуху в Севастополі кримчани надають Меджлісу координати феодосійської нафтобази - Чийгоз

Укрінформ
Мешканці Криму після вибуху на нафтобазі в Севастополі надсилають представникам Меджлісу координати феодосійської нафтобази, пальне якої використовує російська окупаційна армія.

Про це заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат України Ахтем Чийгоз розповів у ефірі телемарафону «Єдині новини», передає Укрінформ.

«Уявляєте, на знак підтримки таких дій нам надсилають координати феодосійської бази, де зберігається пальне для російської окупаційної армії. Наші громадяни в Криму все більш впевнені, що визволення буде дуже швидким», - зауважив Чийгоз.

За його словами, на півострові стало помітно менше росіян.

Читайте також: Вибухи у Севастополі показали, що рф не здатна утримувати Крим – Центр стратегічних комунікацій

«Вони тікають дуже швидко, як грабіжники. Так само швидко, як прийшли на награбоване. Ми знаємо, що їх уже менше мільйона в Криму. Логістика там – уже проблема, тому що є великі черги на мосту», - додав заступник голови Меджлісу.

Як повідомлялося, 29 квітня на нафтобазі у тимчасово окупованому Севастополі сталася пожежа через імовірне влучання безпілотника. Начальниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони Півдня України Наталія Гуменюк заявила, що після цього родини військових почали швидко евакуйовуватися з півострова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-