Українців на тимчасово окупованій Херсонщині закликають евакуюватись

Українців на тимчасово окупованій Херсонщині закликають евакуюватись

Укрінформ
На тлі активізації знищення ворога на тимчасово окупованій Херсонщині та планів очистити 20-30 кілометрову смугу на Лівобережжі українським громадянам необхідно евакуюватись. Робота Сил оборони тут буде максимально активна.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону повідомила керівник об’єднаного пресцентру оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк, передає Укрінформ.

«По-перше, ми рекомендуємо дійсно евакуюватися, зокрема, ми недарма наголошуємо на вичищенні 20-30 кілометрової смуги. Це говорить про те, що наша робота тут буде максимально активна. Тому необхідно евакуюватися. Якщо немає такої можливості - облаштувати укриття і намагатися розташовувати свої укриття якомога далі від тих місць, де ворог дозволяє собі скупчення», - повідомила Гуменюк.

Вона нагадала, що загарбники намагаються ховати свою техніку серед будинків цивільних. Водночас, Рух спротиву на Херсонщині організовує роботу так, аби місцеві мешканці за допомогою власних хитрощів залишали ті місця, де буде робота Сил оборони, наголосила Гуменюк.

Читайте також: ЗСУ знищили склад із боєприпасами ворога на Кінбурнській косі і два дрони-розвідники

Як повідомлялось раніше, українські захисники роблять усе можливе, аби на Херсонщині очистити від загарбників 20-30 кілометрову зону на Лівобережжі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-