ЗСУ знищили склад із боєприпасами ворога на Кінбурнській косі і два дрони-розвідники

ЗСУ знищили склад із боєприпасами ворога на Кінбурнській косі і два дрони-розвідники

Укрінформ
За минулу добу Збройні сили України знищили на півдні танк росіян, дві одиниці автобронетехніки, два дрони-розвідники і склад з боєприпасами на Кінбурнській косі.

Про це у телемарафоні "Єдині новини" заявила керівник об’єднаного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк, передає кореспондент Укрінформу.

«За минулу бойову добу було знищено один танк противника, дві одиниці автобронетехніки, два дрони-розвідники, які вони намагалися знов використати для виявлення наших позицій, спостережний пункт на лівому березі ворожого підрозділу і склад з боєприпасами на Кінбурнській косі. Тобто, можемо говорити про те, що певний час на Очаківському напрямку буде трохи тихіше», - заявила вона.

За словами Гуменюк, українські захисники продовжують контрбатарейне протистояння і роботу щодо того, щоб відсунути ворога на лівому березі якомога далі, щоб його засоби ураження не сягали правобережжя та не заважали мирним мешканцям відновлювати регіон після деокупації.

Читайте також: Над Житомирщиною вночі знищили три ворожі дрони

Керівник об’єднаного пресцентру Сил оборони півдня України уточнила, що ЗСУ мають певні результати тут, хоча і не завжди ця робота вдається дуже швидко.

Як повідомлялося, 21 березня Гуменюк заявила, що критичної зміни чисельності особового складу російських окупаційних військ у тимчасово окупованому Криму наразі не відбувається, але при цьому окупанти вивозять обладнання, цінності, родини.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-