У Вовчанську енергетики потрапили під обстріл

У Вовчанську енергетики потрапили під обстріл

Укрінформ
На Харківщині енергетики потрапили під обстріл у прикордонному місті Вовчанськ.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомили в пресслужбі АТ «Харківобленерго».

«Фахівці Харківського високовольтного району електричних мереж (ХВРЕМ) потрапили під артилерійський обстріл під час виконання планових ремонтних робіт у Вовчанську. За словами енергетиків, це вже третій подібний випадок у цьому році», - зазначили в компанії.

Енергетики вважають, що російські війська цілили саме по ремонтній бригаді, адже обстріл розпочався тоді, коли вони узялися за роботу.

Читайте також: На Херсонщині під ворожий обстріл потрапила бригада енергетиків, є поранений

«Тут 6 км до кордону, і нам треба відновити високовольтну лінію 110 кВ, яка живить частину Вовчанської громади. Ворог робить все, щоб не дати нам це зробити", - зазначив начальник ХВРЕМ Олександр Ганус.

На щастя, енергетики встигли зреагувати та сховатися після початку обстрілу - ані люди, ані техніка не постраждали, зазначили в обленерго.

Читайте також: На Донеччині рятувальники під час гасіння пожежі потрапили під обстріл

Як повідомляв Укрінформ, за добу армія російської федерації здійснила обстріли дев'яти областей України. У Харківській області ворог здійснив обстріли районів населених пунктів Басове, Гоптівка, Стрілеча, Веселе, Вовчанськ, Куп’янськ, Охрімівка, Красне Перше, Кіндрашівка та Крохмальне.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-