На Донеччині рятувальники під час гасіння пожежі потрапили під обстріл

На Донеччині рятувальники під час гасіння пожежі потрапили під обстріл

Фото
Укрінформ
У місті Часів Яр Донецької області рятувальники під час гасіння пожежі потрапили під ворожий обстріл.

Як передає Укрінформ, про це Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомляє у Телеграмі.

“Вчора ворог вкотре обстріляв Костянтинівку. Ворожий снаряд потрапив в приватний житловий будинок, через що виникла пожежа. На місце події виїхали Костянтинівські рятувальники. За дві години вогнеборці ліквідували пожежу приватного житлового будинку на площі 56 кв. м”, - ідеться у повідомленні.

Того ж дня рятувальники прибули на виклик про пожежу двох приватних житлових будинків у Костянтинівці, яка виникла через обстріл. Пожежу ліквідували на площі 80 кв. м.

Ввечері у Часовому Яру рятувальники залучалися до ліквідації пожежі у квартирі чотирьохповерхового житлового будинку, яка виникла через влучання російського снаряда.

“Під час гасіння пожежі розпочався повторний обстріл в безпосередній близькості від місця пожежі. Через загрозу життю та здоров'ю рятувальників гасіння пожежі було припинено”, - ідеться у повідомленні.

Читайте також: Минулої доби росіяни вбили двох жителів Донеччини

Загалом протягом минулої доби рятувальники Донеччини ліквідували сім пожеж, з них п’ять виникли внаслідок ворожих обстрілів.

Як повідомляв Укрінформ, за інформацією Генерального штабу Збройних сил України, на Бахмутському напрямку 10 березня російські війська не припиняли штурмові дії - українські захисники відбили численні атаки в районах населених пунктів Залізнянське, Парасковіївка, Дубово-Василівка, Бахмут, Богданівка та Іванівське. Ворожих обстрілів зазнали 19 населених пунктів, зокрема Васюківка, Залізнянське, Міньківка, Оріхово-Василівка, Бахмут, Озарянівка, Олександро-Шультине, Костянтинівка, Майорськ та Нью-Йорк Донецької області.

Фото: ДСНС, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-