У ChatGPT через збій стали видимі розмови користувачів із ботом

У ChatGPT через збій стали видимі розмови користувачів із ботом

Укрінформ
У чат-боті ChatGPT стався збій, в результаті якого деякі користувачі могли бачити назви розмов з ботом інших юзерів.

Про це повідомляє BBC, передає Укрінформ.

У соціальних мережах Reddit і Twitter користувачі ділилися зображеннями історії чатів, які, на їхню думку, не належали їм.

Генеральний директор OpenAI Сем Альтман сказав, що компанія відчуває себе «жахливо» через збій, але додав, що «значну» помилку вже виправлено. Він зазначив, що фахівці виправили помилку, і незабаром компанія проведе технічний аналіз для подальшого вивчення проблеми.

Попри це багато користувачів продовжують бути стурбованими конфіденційністю на платформі. Збій, схоже, свідчить, що OpenAI має доступ до чатів користувачів.

Читайте також: Microsoft інтегрує ChatGPT до більшої кількості інструментів розробника

Мільйони людей використовували ChatGPT з моменту його запуску у листопаді минулого року. Чат-бот зберігає кожну розмову в історії чату користувача, що дозволяє йому повернутися до нього пізніше. Ця функція є корисною, оскільки дозволяє користувачам легко посилатися на попередні чати.

У політиці конфіденційності компанії зазначається, що дані користувача, такі як підказки та відповіді, можуть використовуватися для продовження навчання моделі штучного інтелекту. Але ці дані використовуються лише після того, як особисту інформацію видаляють.

Ця помилка сталася лише через день після того, як Google представила свій чат-бот Bard групі бета-тестерів і журналістів.

Читайте також: Чат-бот зі штучним інтелектом від Google буде доступний лише повнолітнім

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок чат-бот ChatGPT перестав працювати, користувачі в усьому світі скаржилися на проблеми з OpenAI.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-