Microsoft інтегрує ChatGPT до більшої кількості інструментів розробника

Microsoft інтегрує ChatGPT до більшої кількості інструментів розробника

Укрінформ
Корпорація Microsoft Corp. (MSFT.O) об’єднала технологію ChatGPT зі своєю платформою Power Platform, яка дозволяє розробляти програми з невеликим кодуванням або без нього, останньою інтеграцією штучного інтелекту в її продукти.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Reuters.

Великі технологічні компанії від Alphabet Inc (GOOGL.O) до Baidu Inc (9888. HK) прискорюють інтеграцію генеративного штучного інтелекту – технології, яка набула популярності завдяки здатності генерувати людські текстові відповіді на запити – у свої пропозиції.

Microsoft повідомила, що низка інструментів бізнес-аналітики та розробки додатків у Power Platform, включаючи Power Virtual Agent та Al Builder, оновлено новими можливостями.

Power Virtual Agent, інструмент для компаній для створення чат-ботів, тепер може підключатися до внутрішніх ресурсів компанії, щоб створювати зведені тижневі звіти та запити клієнтів.

Читайте також: Україну вилучили зі списку країн, у яких заблокований ChatGPT зі штучним інтелектом

Корпорація Microsoft також додала генеративні можливості штучного інтелекту в Al Builder, який дозволяє компаніям автоматизувати робочі процеси, та у Dynamics 365, платформу управління бізнесом.

Функції будуть доступні лише у США.

Як повідомляв Укрінформ, корпорація Google запускає новий сервіс штучного інтелекту (ШІ) – чат-бот Bard, який може стати конкурентом ChatGPT від Open AI.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-