Гуманітарна політика буде ключовим питанням у Криму після деокупації - Мінреінтеграції

Гуманітарна політика буде ключовим питанням у Криму після деокупації - Мінреінтеграції

Укрінформ
Гуманітарна політика буде ключовим питанням у Криму у рамках реінтеграції після деокупації півострова.

Про це під час дискусії до Дня спротиву окупації АР Крим та міста Севастополя, організованої Офісом Омбудсмана спільно з Представництвом Президента України в АР Крим, заявив заступник міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Павло Козирєв, передає Укрінформ.

«Ключовим питанням реінтеграції Криму буде гуманітарна політика. Ми будемо мати справу з результатом абсолютної відсутності незалежних медіа, мілітаризації освіти, свідомості мешканців Криму, з результатом пропаганди... країни-агресора, знищеною культурною спадщиною, занепадом туристичної галузі», - сказав він.

Читайте також: У складі ЗСУ воюють понад 10 тисяч жителів Криму

Також Козирєв наголосив на важливості формування громад на півострові після деокупації, утворення місцевих органів влади.

Як повідомлялося, раніше віцепрем'єр-міністр - міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій Ірина Верещук заявила, що у березні на черговому засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України буде представлена стратегія формування кадрового резерву для реінтеграції тимчасово окупованого Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-