Проукраїнського мешканця Севастополя звинуватили в створенні «радикального руху» - ЗМІ

Проукраїнського мешканця Севастополя звинуватили в створенні «радикального руху» - ЗМІ

Укрінформ
У тимчасово окупованому Севастополі російська фсб затримала проукраїнського мешканця, якого звинуватили у створенні «радикального руху».

Про це повідомило інтернет-видання «Крим.Реалії», передає Укрінформ.

«російська фсб заявила про затримання проукраїнського мешканця Севастополя, якого звинуватили у створенні «радикального» проукраїнського руху, в Телеграм-каналі якого нібито публікувались «заклики до терактів», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, російські силовики заявили, що влітку минулого року затриманий нібито намагався підпалити «пункт збору гуманітарної допомоги» для мешканців тимчасово окупованих територій Донеччини та Луганщини.

фсб опублікувало відео, де зафіксовано, як у затриманого вдома нібито знайшли брошуру «Основи ісламу». На цьому відео в кадр також потрапив якийсь Телеграм-канал з 115 підписниками, де опубліковані проукраїнські пости.

Читайте також: Муфтій Криму: Ми продовжимо боротися до перемоги України

Видання також повідомляє, що затриманого звинувачують у тому, що він нібито надсилав на материкову Україну координати військових об’єктів рф у тимчасово окупованому Криму.

Чоловіку загрожує до 15 років колонії.

Як повідомлялося, російські силовики прийшли з обшуками та катували активіста Дмитра Демчука із Судака, який висвітлював екологічні проблеми у тимчасово окупованому Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-