Суд залишив під вартою ексслужбовця СБУ в Криму, який підозрюється у держзраді

Суд залишив під вартою ексслужбовця СБУ в Криму, який підозрюється у держзраді

Укрінформ
Київський апеляційний суд не задовольнив апеляцію захисту колишнього співробітника СБУ в АР Крим, який підозрюється у державній зраді.

Про це повідомила пресслужба суду, передає Укрінформ.

Як зазначається, колегія суддів судової палати з розгляду кримінальних справ Київського апеляційного суду розглянула апеляційну скаргу, подану стороною захисту в інтересах підозрюваного на ухвалу Печерського районного суду міста Києва, згідно з якою підозрюваному продовжено запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком до 4 грудня 2022 року.

«За результатом апеляційного розгляду ухвалу слідчого судді Печерського районного суду міста Києва від 11 жовтня 2022 року залишено без змін, апеляційну скаргу сторони захисту в інтересах підозрюваного К. – без задоволення», - зазначили в суді.

Читайте також: Кримського «депутата» засудили до 12 років за державну зраду

Фігурант підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 255 «Створення, керівництво злочинною спільнотою або злочинною організацією, а також участь у ній» та ч. 1 ст. 111 «Державна зрада».

Як повідомлялося, ексдепутата Верховної Ради АР Крим, який у 2014-му році перейшов на бік окупантів, заочно засудили до 12 років позбавлення волі за державну зраду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-