Керівник СБУ про вибух на Кримському мосту: Не тим пальним заправилася вантажівка

Керівник СБУ про вибух на Кримському мосту: Не тим пальним заправилася вантажівка

Укрінформ
Керівник СБУ розповів про вибух на Кримському мосту.

Як передає Укрінформ, деталі в.о. голови СБУ Василь Малюк озвучив у інтерв’ю Інтерфакс-Україна.

"На тимчасово окупованих територіях то там, то там щось вибухає. Хтось п'є неякісну каву, хтось неякісним пальним заправляється. Зрозуміло, що відбуваються деякі процеси. А на Кримському мосту, напевно, не тим пальним заправився якийсь вантажний автомобіль, і мають те, що мають", – сказав він.

Читайте також: СБУ виявила 33 агентів та коригувальників вогню в рясах – Малюк

Водночас Малюк зауважив, що в рф далекі від розслідування інциденту на Кримському мосту.

"Я про те псевдослідство, яке вони ведуть із приводу інциденту на Кримському мосту. У своєму "розслідуванні" вони дійшли того, що до підриву моста нібито причетний мій колега за силовим блоком Кирило Буданов та ГУР МО загалом. Я запевняю вас, що це не так. І ми розуміємо, що росіяни взагалі далекі від реальності", – зазначив в.о. голови СБУ.

Як повідомлялося, радник глави Офісу Президента Михайло Подоляк назвав пожежу та руйнування Керченського мосту проявом конфлікту між фсб/приватними військовими компаніями та міноборони/генеральним штабом росії.

Читайте також: Кримський міст перестане існувати після деокупації півострова – Буданов

російські спецслужби заявили, що начебто "організатором теракту на Кримському мосту було Головне управління розвідки Міноборони України, його керівник Кирило Буданов, співробітники та агентура".

У Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України у відповідь на це зазначили, що фсб та слідчий комітет росії – фейкові структури, тому їхні заяви коментувати не будуть.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-