Біля військової бази рф у Севастополі виявили плавучий безпілотник – загарбники в паніці

Біля військової бази рф у Севастополі виявили плавучий безпілотник – загарбники в паніці

Фото
Укрінформ
Біля основної військово-морської бази росії у Севастополі виявили плаваючий безпілотник, який спричинив паніку в пабліках.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє СтратКом.

«У Криму паніка: біля основної військово-морської бази росії у Севастополі виявили плаваючий безпілотник. Невеликий розмір безпілотного катера дав йому можливість залишитися непоміченим і проскочити повз патрулі вмс росії. Для окупантів знахідка виявилася дивиною, яка неабияк їх занепокоїла і настільки збила з пантелику, що притомних коментарів так і не знайшлось», - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, морський БПЛА оснащений невеликим двигуном, датчиками та камерами, а його вигнута форма із зовнішнім посиленням свідчить про наявність боєголовки. Повідомлення про подальший підрив безпілотника підтверджує припущення, що він перевозив вибухівку. Ймовірно, він призначений для тарану суден та детонації, як сучасна інтерпретація вибухового човна.

Читайте також: У Джанкої впав безпілотник

Пропагандистські ЗМІ так описали дрон: «Гондола катамарана или поплавок гидросамолета с надстройками».

Як повідомляв Укрінформ, 20 вересня у центральній частині окупованого Севастополя було чути постріли з вогнепальної зброї та вибухи. Раніше британська розвідка повідомила, що рф вивела з окупованого Криму субмарини через загрозу ракетних ударів ЗСУ.

Фото: СтратКом ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-