У Києві змінять формат перепусток для руху транспорту під час комендантської години

У Києві змінять формат перепусток для руху транспорту під час комендантської години

Укрінформ
У Києві з 1 вересня запровадять перепустки нового формату для пересування транспортних засобів під час комендантської години.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Київська міська військова адміністрація із посиланням на коменданта міста Києва генерал-майора Віктора Плахтія.

Зазначається, що такі заходи спричинені частою підробкою перепусток та порушенням порядку пересування під час дії комендантської години. Саме тому нові перепустки матимуть складнішу систему захисту.

«Ми створили систему, щоб перепустками на транспортні засоби користувалися лише особи, які відносяться до підрозділів сектору безпеки та оборони України, критичної інфраструктури міста та органів державної влади. Цивільні особи, громадські організації, благодійні фонди, спілки, об’єднання, групи зазначеними перепустками забезпечуватися не будуть. Мешканцям та гостям міста Києва наполегливо рекомендуємо дотримуватися правил комендантської години та режиму світломаскування, які доводяться через міські засоби масової інформації, об’яви в громадському транспорті та повідомлення на дошках оголошень», – зазначив Плахтій.

У КМВА нагадали, що комендантська година в Києві триває із 23:00 до 05:00. Метрополітен у режимі перевезень працює із 06:00 до 22:00, наземний громадський транспорт – із 06:00 до 22:30.

Читайте також: У Києві з’явилася ще одна квіткова композиція до Дня Незалежності

Як повідомляв Укрінформ, 11 серпня у Київській міській військовій адміністрації відповіли на петицію про зменшення тривалості комендантської години у столиці. У КМВА попросили містян поставитися з розумінням, набратись терпіння і з метою власної безпеки не порушувати вимог комендантської години. Комендантська година - це один із вимушених кроків для дотримання порядку в місті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-