Зеленський очікує розширення кількості учасників Кримської платформи

Зеленський очікує розширення кількості учасників Кримської платформи

Укрінформ
Президент Володимир Зеленський очікує на розширення рівня та кількості учасників Кримської платформи.

Як передає Укрінформ, про це Володимир Зеленський заявив у відеозверненні.

"Провів нараду щодо підготовки Кримської платформи. Очікую розширення географії, рівня та кількості учасників. Сьогодні ж створено Консультативну раду з питань деокупації Криму – щоб координувати всі заходи та проекти на цьому напрямку й забезпечувати діяльність Кримської платформи", - сказав Зеленський.

Він додав, що ситуація на передовій за минулу добу не зазнала суттєвих змін.

"Триває героїчний опір наших військових на Донбасі, на Харківщині. Тиснемо на ворога на півдні нашої країни.Хочу особливо подякувати сьогодні всім нашим артилеристам, нашим розвідникам, Службі безпеки України та всім іншим, хто забезпечує послідовне знищення командних пунктів окупантів і їхніх складів боєприпасів", - сказав Президент.

Він додав, що усі російські терористи мають знати, що кожен метр української землі для них – це абсолютна небезпека і хоч би як вони намагалися сховатись, хоч би де це було. Вони будуть знайдені та знищені.

Читайте також: Зеленський запевнив, що Кримська платформа працюватиме і цьогоріч

Як повідомлялося, Кримська платформа - формат консультацій та комунікацій, започаткований Президентом України у серпні 2021 року для структурування всіх питань, пов’язаних з півостровом. Метою цього формату є вироблення практичних підходів до привернення уваги до ситуації в Криму та обговорення можливостей його повернення в Україну. Другий саміт Кримської платформи відбудеться 23 серпня в онлайн-форматі

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-