У проморолику про Крим беруть участь відомі українці - КРЦ

У проморолику про Крим беруть участь відомі українці - КРЦ

Фото
Укрінформ
Кримськотатарський ресурсний центр анонсує прем'єру ролика про Крим за участю відомих українців.

Як передає Укрінформ, про це Кримськотатарський ресурсний центр (КРЦ) написав у Фейсбуці.

«Незважаючи на те, що вже вісім років триває тимчасова окупація Криму російською федерацією, жителі України залишаються недостатньо обізнаними про ситуацію в Криму.…Команда Кримськотатарського ресурсного центру вирішила підготувати тематичний проморолик із залученням відомих осіб та лідерів суспільної думки України. Цим відео ми хочемо розповісти більше про ситуацію в окупованому Криму, корінні народи України, їх історію та культуру», - йдеться у повідомленні.

КРЦ анонсує прем'єру ролика, у якому вже взяли участь співаки Джамала, Святослав Вакарчук, Тарас Тополя, кінорежисер Ахтем Сеітаблаєв та головна редакторка онлайн-видання «Українська правда» Севгіль Мусаєва. Усі вони крізь призму власних історій розкажуть про дати, пов’язані із Кримом, та про важливість єднання українського народу у такі нелегкі часи, йдеться у повідомленні.

Читайте також: Кримській «судді» повідомили підозру за незаконне видворення українця

Як повідомляв Укрінформ, Кримськотатарський ресурсний центр розвінчує фейки, які поширюються в тимчасово окупованому Криму про НАТО, зокрема, про те, що росія воює з Альянсом.

Фото: Фейсбук Кримськотатарського Ресурсного Центру

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-