У росії вичерпується ресурс для ведення війни - Маляр

У росії вичерпується ресурс для ведення війни - Маляр

Укрінформ
російське керівництво розглядає кілька сценаріїв розвитку війни проти України та орієнтується на ситуацію на фронті.

Про це в інтерв'ю 24 каналу повідомила заступник міністра оборони Ганна Маляр, передає Укрінформ.

За її словами, росіяни самі не впевнені, що вони робитимуть найближчим часом, а тому орієнтуються щодо ситуації та обирають найефективніші варіанти дій.

"Складно робити якісь передбачення на 1-2 місяці. Однак зараз можна говорити про два прогнози. Перший – будь-яка війна рано чи пізно закінчується. Другий – у росії вичерпується ресурс, яким би великим він не був", – сказала Маляр.

Вона зазначила, що за такої інтенсивності бойових дій росіянам все складніше воюватиме, а також інтегрувати окуповані території України через опір населення.

Читайте також: Аналітики ISW назвали цілі війни путіна в Україні

Вона також зазначила, що Україна також закладає кілька сценаріїв, орієнтується на дії рф та розуміє, яким чином треба протистояти супротивникові.

Як відомо, 24 лютого росія розпочала новий етап восьмирічної війни проти України – повномасштабний наступ. Ворог здійснює масовані обстріли та бомбардування мирних українських міст та сіл. ЗСУ, Сили територіальної оборони та весь український народ ефективно чинить спротив російським військам і завдають їм великих втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-