До КримSOS найчастіше звертаються за фінансовою та юридичною допомогою

До КримSOS найчастіше звертаються за фінансовою та юридичною допомогою

Укрінформ
З початку війни у громадську організацію КримSOS за допомогою звернулися понад 2 тисячі внутрішньо переміщених осіб, більшості з них була потрібна фінансова та гуманітарна допомога.

Про це Укрінформ повідомляє із посиланням на сайт КримSOS.

“За три місяці на “гарячу лінію” КримSOS за допомогою та консультаціями звернулися 2024 особи”, - йдеться у повідомленні.

За даними менеджера КримSOS Юрія Доценка, 57% усіх запитів на “гарячу лінію” КримSOS стосується реєстрації на програму фінансової допомоги чи проблем з гуманітарною допомогою.

Серед інших тем, з якими найчастіше звертаються до КримSOS, це юридичні питання – 36%, надання інформації про житло, евакуацію та психологічну допомогу – 7%.

Як повідомив Даценко, найкритичніша ситуація склалася у вимушених переселенців у невеликих населених пунктах, звідки люди часто не можуть поїхати у сусідні міста у пункти гуманітарної допомоги.

За його словами, у таких випадках запити щодо гуманітарної допомоги працівники КримSOS направляють партнерським громадським організаціям, які опікуються проблемами вимушених переселенців у 15 областях України.

Читайте також: Загарбники продають гуманітарку, яку область відправляла до Мелітополя – мер

Як повідомлялося, з 24 лютого в Україні триває повномасштабне російське військове вторгнення. Збройні сили України і Сили територіальної оборони мужньо дають відсіч російським загарбникам і завдають їм величезних втрат.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-