Херсонських фермерів змушують перереєстровувати свої підприємства у Криму

Херсонських фермерів змушують перереєстровувати свої підприємства у Криму

Укрінформ
російські загарбники змушують херсонських фермерів перереєстровувати свої підприємства в тимчасово окупованому Криму, у незгодних погрожують відібрати бізнес.

Про це повідомив у Фейсбуці депутат Херсонської облради, радник голови ОВА з питань тероборони на громадських засадах Сергій Хлань, передає Укрінформ.

"Окупанти тепер змушують проводити весняно-польові роботи. Але при цьому вимагають підписувати так звані договори співробітництва та перереєстровувати підприємства у Криму. Хто не погоджується — погрожують «націоналізувати» бізнес", - зазначив Хлань.

За його словами, багато фермерів утримались від робіт цього року.

Читайте також: На Херсонщині загарбники тероризують фермерів - вимагають 70% майбутнього врожаю

Хлань також зауважив, що після того, як вкрадене на Херсонщині зерно жодна цивілізована країна не купила, росіяни вирішили скуповувати врожаї місцевих аграріїв - зрозуміло, за безцінь.

Як повідомляв Укрінформ, на початку травня Постійний представник України при міжнародних організаціях у Відні Євгеній Цимбалюк під час засідання Постійної ради ОБСЄ заявив, що росія вкрала вже близько 400 тисяч тонн зерна з окупованих територій України, особливо з Херсонської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-