В окупованому Криму активізується партизанський рух проти Z-фашистів

В окупованому Криму активізується партизанський рух проти Z-фашистів

Укрінформ
В окупованому росією Криму активізується партизанський рух проти Z-фашистів. Активісти руху відкрили свій Телеграм-канал "Крим - край партизанської слави".

Про це повідомляє сайт правозахисної інформації INжир media, передає Укрінформ.

“Як повідомляють учасники руху, вони не мають єдиного координаційного центру, а діють творчо, індивідуально, але спільно один з одним. На сьогодні вони провели безліч акцій”, - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Німці фінансували російський фашизм, у боротьбі з яким гинуть українці - історик

Поки що серед найпоширеніших акцій - проколювання коліс автомобілів, чиї власники підтримують Z-фашизм, розклеювання листівок з антивоєнними закликами. Проте надалі "хлопці обіцяють діяти рішучіше".

Повідомляється, що учасники партизанського руху мають у своєму розпорядженні список адрес російських окупантів, які проживають у військовому гарнізоні у смт Гвардійське Сімферопольського району.

Читайте також: Після «бучанської різанини» моспатріарх проповідував у головному храмі вс рф

Як повідомлялося, так званий "суд" у Севастополі заарештував терміном на два місяці двох місцевих жителів, які проколювали шини автомобілів, на яких було зображено букву Z, як символ війни росії проти України. Крім того, затримано та оштрафовано на 30 тисяч рублів мешканця Севастополя, який зірвав банер на підтримку війни в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-