Меджліс привітав мусульман із початком Рамадана

Меджліс привітав мусульман із початком Рамадана

Укрінформ
Меджліс кримськотатарського народу привітав мусульман із початком священного місяця Рамадан (Рамазан) і підніс молитви за українських воїнів, які боронять незалежність держави і готуються звільнити Крим.

Про це написав у Фейсбуці голова Меджлісу Рефат Чубаров, повідомляє Укрінформ.

"Від імені Меджлісу кримськотатарського народу вітаємо усіх мусульман-громадян України, разом з ними усіх співвітчизників із великої кримськотатарської діаспори у різних країнах, а також наших братів у всьому світі, які підтримують справедливу боротьбу України проти російських загарбників, з початком священного Рамазана", - зазначив Чубаров.

За його словами, члени Меджлісу молять Всевишнього обдарувати кожного своєю милістю, а окремі молитви підносять за життя та здоров’я воїнів - "всіх, хто зі зброєю в руках захищає незалежність Української держави та готується до визволення Криму від російських окупантів".

Як повідомляв Укрінформ, цьогоріч початок священного місяця Рамадан (Рамазан), який визначається за місячним календарем, припадає на 1-2 квітня.

29 березня Чубаров висловив незгоду з озвученою на переговорах України з рф пропозицією зафіксувати позицію сторін щодо окупованого Криму на наступні 15 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-