Путін може завдати авіаударів по Криму, як і по інших російськомовних містах України – Ткаченко

Путін може завдати авіаударів по Криму, як і по інших російськомовних містах України – Ткаченко

Укрінформ
Тимчасово окупований Крим може зазнати аналогічних авіаударів, як і російськомовні міста України, бо путін готовий знищити все, що йому не належить.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі написав міністр культури та інформаційної політики Олександр Ткаченко. 

«Я дивлюсь це болюче звернення матері з Полтавщини, по якій бомбить літаком син з окупованого Криму. І от що хочу сказати росіянам, які живуть в анексованому Криму і, на жаль, кримчанам, які в силу різних обставин залишились там в заручниках.

Ви бачили, як путін скидає авіабомби на Маріуполь, Харків, Миколаїв - фактично російськомовні міста. Теж він зробить і з вами, як тільки наша армія почне виганяти окупанта. Готуйтеся зараз. Бо очільник кремля готовий знищити все, що йому не належить», - написав Ткаченко.

Раніше Служба безпеки України оприлюднила відео з історією жінки, що живе на Полтавщині, і чий син з тимчасово окупованого Криму бомбить українські міста.

Як повідомлялось, 24 лютого президент росії путін оголосив про початок вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують ключові об'єкти інфраструктури, а також здійснюють масовані обстріли житлових районів українських міст та сіл. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-