Від КПВВ до адмінмежі з Кримом запустили безкоштовні автобусні рейси

Від КПВВ до адмінмежі з Кримом запустили безкоштовні автобусні рейси

Фото
Укрінформ
Відсьогодні на контрольних пунктах в'їзду-виїзду "Каланчак" і "Чонгар" доступні безоплатні автобусні перевезення.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

За сприяння віцепрем’єр-міністра - міністра з питань реінтеграції ТОТ Ірини Верещук державне підприємство "Реінтеграція та відновлення", яке належить до сфери управління Мінреінтеграції, запустило спеціальні автобусні перевезення на безоплатній основі для громадян, які перетинають адмінмежу між тимчасово окупованою територією Автономної Республіки Крим і Херсонською областю.

Відтак, з 14 лютого спеціальний маршрут на контрольних пунктах в'їзду-виїзду "Каланчак" та "Чонгар" функціонуватиме щодня з 8:00 до 18:00.

Автобусне перевезення відбуватиметься в межах підконтрольної уряду території України від КПВВ до лінії дотику та у зворотному напрямку.

Читайте також: Глава парламенту Естонії відвідав КПВВ «Чонгар»

Як уточнили в Мінреінтеграції, першочергово така послуга орієнтована на осіб з інвалідністю, людей похилого віку, вагітних жінок, громадян з дітьми та інших маломобільних груп.

Спеціальний транспорт оснащений обладнанням для перевезення пасажирів на інвалідних візках, у салоні мікроавтобуса встановлена електронна панель для інформування населення.

Як повідомляв Укрінформ, у липні 2021 року Кабінет Міністрів спростив перетин контрольних пунктів в'їзду-виїзду на сході України та адмінмежі з Кримом для громадян, які прибувають з тимчасово окупованих територій України без транспортного засобу.

Фото: minre.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-