На КПВВ «Чонгар» запрацював інтроскоп для перевірки багажу

На КПВВ «Чонгар» запрацював інтроскоп для перевірки багажу

Укрінформ
Відсьогодні на КПВВ «Чонгар» особисті речі охочих перетнути адмінмежу з окупованим Кримом перевіряють за допомогою інтроскопу.

Про це повідомив у Фейсбуці постійний представник Президента України в Автономній Республіці Крим Антон Кориневич, передає Укрінформ.

«Відсьогодні на КПВВ «Чонгар» запрацював інтроскоп. Відповідно, відсьогодні особисті речі громадян на КПВВ «Чонгар» при перетині адмінмежі перевіряються за допомогою інтроскопу», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, 6 грудня було встановлено рентгенотелевізійні інтроскопи на контрольному пункті в’їзду-виїзду “Чонгар” на адмінмежі з тимчасово окупованою територією АР Крим. Найближчим часом ними обладнають і КПВВ «Каланчак». Оглядові установки створені для пошуку і виявлення заборонених і потенційно небезпечних предметів.

7 грудня набув чинності наказ Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України від 23 листопада 2021 року № 258, яким, зокрема, затверджено перелік і обсяги (вартість/вагу/кількість) товарів, обмежених або заборонених до переміщення через адміністративну межу.

Фото: @dpsuKherson

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-