Instagram заблокував сторінку «уряду» Севастополя

Instagram заблокував сторінку «уряду» Севастополя

Укрінформ
Соцмережа Instagram заблокувала «офіційну» сторінку так званого уряду Севастополя у тимчасово окупованому Росією Криму.

Про це повідомляє Укрінформ із посиланням на Інтерфакс.

При переході на сторінку акаунта з'являється попередження: «На жаль, ця сторінка недоступна. Можливо, ви скористалися недійсним посиланням або сторінку було видалено».

«Причина – надто багато відповідей на коментарі користувачів, соцмережа називає це надмірною активністю. Сторінку, на жаль, відновити не вдалося – ми втратили більше ніж 10 тисяч підписників», – сказала «керівник управління інформаційної політики» міста Ірина Юхіна журналістам у середу.

За її словами, вирішено завести нову сторінку.

Читайте також: На карті Apple Music зобразили Крим як частину Росії

Як повідомляв Укрінформ, про «приєднання» Автономної Республіки Крим і Севастополя до РФ Москва оголосила 18 березня 2014 року за результатами незаконного «референдуму про статус Криму», який відбувся 16 березня.

Окупація Криму, як і псевдореферендум, не визнаються Україною та більшістю іноземних держав, Генеральною Асамблеєю ООН, ПАРЄ, ПА ОБСЄ, а також суперечить рішенню Венеційської комісії. Відповідно до Закону України «Про забезпечення прав і свобод громадян та правовий режим на тимчасово окупованій території України», територія Кримського півострова вважається тимчасово окупованою.

Фото: Getty Images

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-