Окупанти в Криму погрожують знести будинок кримському татарину

Окупанти в Криму погрожують знести будинок кримському татарину

Укрінформ
Окупанти в Криму загрожують знести будинок ветерана кримськотатарського національного руху Рустема Усеінова.

Про це повідомляє агентство QIRIM.News, передає Укрінформ.

"За повідомленням з тимчасово окупованого Криму, у селищі Капсіхор (Морське) поблизу Судака російська влада мала намір знести будинок ветерана кримськотатарського національного руху Рустема Усеінова", - йдеться в повідомленні.

В коментарі агентству QIRIM.News Усеінов підтвердив цю інформацію.

"Приїжджав судовий виконавець з рішенням суду, що набрало "законну силу". Ми дискутували, і вони поїхали. Сказали, що дають 5 днів терміну. Або мені вдасться оскаржити рішення суду, або ж я маю добровільно знести свій будинок. В іншому випадку це зроблять вони", - сказав Усеінов.

Читайте також: Окупанти затримали у Сімферополі ще п'ятьох кримських татар

Як розповів чоловік, він навіть не підозрював про те, що прийнято рішення суду в зв'язку з тим, що його будинок є незаконною забудовою. За порадою юристів, він взяв документи у судових виконавців для вивчення, не підписуючи їх.

Раніше голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров повідомляв про цей інцидент на своїй сторінці в Фейсбуці. За його словами, "карателі дали термін у 5 днів. Мовляв, якщо сам Рустем аг'а Усеінов не знесе свій будинок, то через 5 днів його знесуть примусово, а витрати по знесенню віднесуть на господаря будинку".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-