У Криму за минулу добу - максимальна з початку пандемії захворюваність на COVID-19

У Криму за минулу добу - максимальна з початку пандемії захворюваність на COVID-19

Укрінформ
В окупованому Криму шостий день поспіль фіксується максимальна захворюваність на коронавірус, за минулу добу виявлено 472 нові випадки.

Про це Укрінформ повідомляє з посиланням на «Крим.Реалії».

«У Криму за минулу добу зафіксовано 472 нові випадки коронавірусу, це максимальний показник за кількістю добових інфікувань на півострові з початку пандемії», - йдеться в повідомленні.

За даними «Крим.Реалії», щоденний приріст за кількістю виявлених випадків коронавірусу в Криму і Севастополі розпочався з вересня, а рекорд добової захворюваності на COVID-19 на півострові оновлюється шостий день поспіль.

Читайте також: Українцям пропонують дві схеми комбінування вакцин проти коронавірусу

Зазначається, що всього в Криму з початку пандемії коронавірусу зафіксовано 82 748 позитивних на COVID-19, одужали за весь період - 70 681 особа.

Дані "російської влади" Криму і Севастополя про захворюваність на коронавірус не підтверджені міжнародними організаціями та іншими незалежними джерелами. Правозахисники вважають, що ця статистика суттєво занижена, оскільки не відображає багатьох важливих факторів, включаючи інфікування в рядах російських військових і спецслужб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-