Адвокат Полозов узяв на себе захист Джелялова і зустрівся з ним

Адвокат Полозов узяв на себе захист Джелялова і зустрівся з ним

Укрінформ
Адвокат Микола Полозов став захисником першого заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Нарімана Джелялова і вже зустрівся з ним.

Про це адвокат повідомив у Фейсбуці, передає Укрінформ. 

«Я прийняв доручення на захист Нарімана Джеляла в рамках кримінальної справи стосовно нього за обвинуваченням, передбаченим ч. 5 ст. 33, ч. 1 ст. 281 КК РФ (пособництво у вчиненні диверсії). Сьогодні я вже встиг побачитися з ним і взяти участь у слідчих діях», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Джелялова майже весь день утримували з мішком на голові - Чубаров

За словами Полозова, стан Джелялова задовільний. На даний момент він перебуває в статусі підозрюваного. Вину у вчиненні інкримінованого діяння він не визнає.

Раніше сьогодні, 6 вересня, орієнтовно після 15 години в Київському районному «суді» Сімферополя планувалося засідання з розгляду клопотання слідчого про обрання Джелялову запобіжного заходу у вигляді взяття під варту.

Читайте також: Арешт Нарімана Джеляла в Криму: що це значить та що робити Україні та світові?

Планувалася його доставка в суд для особистої участі в засіданні.

Як повідомлялося, 4 вересня співробітники ФСБ відвезли в невідомому напрямку першого заступника голови Меджлісу кримскотараского народу Нарімана Джелялова. З моменту затримання вранці і до пізнього вечора його тримали з мішком на голові під жорстким психологічним тиском. Джелялу закидають спробу диверсії на газопроводі в селі Перевальне.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-