Депутати посадили «Алею миру» біля адмінмежі з окупованим Кримом

Депутати посадили «Алею миру» біля адмінмежі з окупованим Кримом

Відео
Укрінформ
Народні депутати України та іноземні делегати під час відвідання Херсонщини взяли участь в акції з посадження дерев біля КПВВ "Каланчак" на адміністративній межі з Кримом.

Про це повідомила керівник постійної делегації у Парламентській асамблеї Ради Європи Марія Мезенцева у Фейсбуці, передає кореспондент Укрінформу.

“Ми сьогодні висаджуємо дерева біля КПВВ "Каланчак", у пункті перетину... Ми висаджуємо міжнародну "Алею миру”, - сказала Мезенцева.

Читайте також: На КПВВ іноземні делегати підписали прапори, які передадуть у музей після деокупації Криму

За її словами, до акції долучилися представники Польщі, Латвії, Чехії, Албанії, Грузії, Іспанії, а також представники місцевої влади та прикордонники.

Парламентарій зазначила, що акція відбувається у межах програми "Зелена країна", ініційованої Президентом Володимиром Зеленським, а також глобальної екоініціативи “Озеленення планети”.

Херсонська облдержадміністрація у Фейсбуці повідомляє, що в області перебуває делегація Верховної Ради України в ПАРЄ та представники іноземних парламентів.

Читайте також: На адмінмежі з окупованим Кримом відкриють пам’ятний знак у формі серця

Як повідомляв Укрінформ, народні депутати від партії “Слуга народу” разом із представниками парламентів, амбасад, почесних консульств із різних країн перебувають на Херсонщині, де відвідають КПВВ «Каланчак» та «Чаплинка» на адмінмежі Херсонської області та Криму. Цей візит є продовженням виміру Кримської платформи.

23 серпня в Києві відбувся установчий саміт Кримської платформи. У ньому крім України взяли участь делегації з 46 країн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-