Селеві потоки й «річки» на вулицях: окуповану Ялту затопили дощі

Селеві потоки й «річки» на вулицях: окуповану Ялту затопили дощі

Фото
Укрінформ
В окупованому Криму через рясні дощі затопило вулиці і підземні переходи міста Ялта, а також довколишні містечка.

Про це із посиланням на місцеву "владу" повідомляє "Крим. Реалії", передає Укрінформ.

За інформацією з Криму, в Ялті підтоплює господарську зону "Крименерго", через що виникає загроза знеструмлення міста. Вулиця Блюхера повністю перекрита, тому що річка вийшла з берегів і перекрила дороги. На Пушкіна "вода тече як річкою", затоплені пішохідні переходи з Московської на Київську вулицю. В районі вулиці Ломоносова річка вийшла з берегів, на вул. Кірова є загроза підтоплення житлових будинків.

У Криму дощами затопило Ялту і довколишні містечка

Крім того, підтоплено трансформаторну підстанцію в Гаспрі. У Форосі через відключення електрики в санаторії зупинилася помпова станція, і водоканал зупинив водопостачання селища.

Також "Крим. Реалії" із посиланням на кримських рятувальників інформує, що в районі селища Оползневе на Південнобережному шосе зійшов грязьовий сель.

Читайте також: У Дніпрі через дощі підтопленими залишаються пів сотні приватних будинків

Раніше повідомлялося, що через сильні зливи підтоплено насосні підстанції в Керчі і залишилися без централізованого водопостачання Кіровський і Ленінський райони міста.

Як повідомляв Укрінформ, 17 червня місто Керч і кілька сіл в окупованому Росією Криму підтопило через рясні опади, підконтрольний Кремлю "глава Криму" Сергій Аксьонов оглянув Керч на човні. У Криму запровадили режим надзвичайної ситуації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-