InformNapalm викрив військового РФ, причетного до захоплення Криму

InformNapalm викрив військового РФ, причетного до захоплення Криму

Фото
Укрінформ
Волонтери міжнародної розвідувальної спільноти InformNapalm викрили російського військового, який підозрюється в участі у операції по захопленню Криму.

Представлене розслідування повідомляє багато цікавих розвідувальних фактів і наприкінці статті волонтери InformNapalm звертають на них увагу фахівців Державної міграційної служби України, Служби безпеки України та Державної прикордонної служби України.

Зазначається, що російський військовий несе службу на середньому розвідувальному кораблі “Екватор” ЧФ РФ, який періодично використовується Росією для стеження за спільними навчаннями країн НАТО та України “Sea Breeze” у Чорному морі.

Крім того були знайдені супутні фотодокази наявності російського паспорта у дружини цього військовослужбовця, яка, ймовірно, має також і паспорт громадянки України.

25 квітня 2019 InformNapalm встановив факт участі 519-го окремого дивізіону розвідувальних кораблів в операції захоплення Криму. Зокрема йшлося про середній розвідувальний корабель (СРК) “Лиман”. Спільнота публікує докази участі у воєнному злочині СРК “Екватор”, що теж входить до складу 519-го ОДРК.

Російський військовослужбовець-контрактник Карташов Олександр Сергійович (рос. – Карташов Александр Сергеевич).

У своєму фотоальбомі Карташов опублікував фото медалі за окупацію Криму та нагородного посвідчення до неї.

Також Карташов вказав у профілі соцмережі номер військової частини та назву корабля – “Екватор“, який входить до складу 519-го ОДРК.

СРК “Екватор” росіяни використовують зокрема для стеження за спільними навчаннями країн НАТО та України Sea Breeze.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-