Посольство України у Латвії просить новинний портал виправити статтю про Кримський міст

Посольство України у Латвії просить новинний портал виправити статтю про Кримський міст

Укрінформ
Посольство України в Латвії направило листа головному редактору російськомовної редакції порталу DELFI Анатолію Голубову у зв'язку з некоректною інформацією стосовно незаконно збудованого Кримського моста.

Про це повідомила прес-служба Посольства України в Латвії.

"Факти, наведені у статті "Крымский мост соединил берега железнодорожными пролетами”, вводять в оману читачів порталу та не відображають офіційну позицію Латвійської Республіки щодо засудження незаконного будівництва Керченського мосту як чергової атаки на територіальну цілісність України з метою активізувати примусову інтеграцію окупованого півострова в Росію", - зазначається в листі.

Українські дипломати зауважили, що, називаючи міст "найдовшим мостом Росії", стаття створює хибне враження приналежності тимчасово окупованої Автономної Республіки Крим та м.Севастополь до Росії, при тому, що Латвійська Республіка не визнала незаконної анексії та засудила окупацію Криму Росією.

Читайте також: Латвія відгородилась від Росії 93-кілометровим парканом

З огляду на це Посольство України звернулося до російськомовної редакції порталу DELFI із проханням виправити некоректну інформацію.

Фото: epravda

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-