Бельгія підтримає санкції проти росіян, які захопили українських моряків

Бельгія підтримає санкції проти росіян, які захопили українських моряків

Керченська криза
Укрінформ
Бельгія підтримає санкції проти російських громадян, причетних до атаки на українські військові судна в Керченській затоці і захоплення екіпажу.

Про це голова парламентської делегації в ПАРЄ Володимир Ар’єв заявив за підсумками зустрічі делегації з міністром закордонних справ Бельгії Дідьє Рейндерсом, повідомляє сайт БПП “Солідарність”.

“Цікава і відверта розмова, з якої ми дізналися, що Бельгія підтримає санкції проти російських громадян, причетних до атаки на українські військові судна в Керченській затоці і захоплення екіпажу”, - повідомив Ар’єв.

Депутат зауважив, що при цьому Рейндерс вважає, що “будувати стіну” з РФ не варто.

Читайте також: Денісова розповіла про наступний крок після відхилення апеляції щодо моряків

“Я зауважив, що ми будуємо не стіну, а військову фортифікацію і будувати чи ні, та що саме, залежить лише від того, в якій ситуації перебуває та чи інша країна. Наша іншого виходу не має. Бельгійський міністр також сказав, що готовий дослуховуватися до позиції України в Раді Європи стосовно російського питання і погодився, що Росія має зробити суттєві кроки по деокупації Криму та виконанню Мінських угод для того, щоб її делегація повернулася в ПАРЄ без санкцій», - додав Ар’єв.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-