Українського моряка Ейдера могли заразити гепатитом у СІЗО Москви - Полозов

Українського моряка Ейдера могли заразити гепатитом у СІЗО Москви - Полозов

Укрінформ
Адвокат Микола Полозов заявляє, що наймолодшого утримуваного в Росії українського військового моряка Андрія Ейдера могли заразити гепатитом уже в Москві.

Про це адвокат написав на своїй сторінці у Facebook.

«Є серйозні підозри, що пораненого військовополоненого Андрія Ейдера заразили в медсанчастині СІЗО «Матроська тиша» гепатитом В. Якщо аналізи підтвердяться, то це зовсім щось позамежне», – написав захисник і додав текст своєї колеги Олександри Маркової.

«Офіційне підтвердження цьому буде лише на початку наступного тижня, коли я особисто побачу епікриз, який все-таки видали Андрію при переведенні з «Матроської тиші» до «Лефортова»… на жаль, сьогодні п’ятниця, і попереду ще цілих два дні, які тягнутимуться вічністю в очікуванні хоч якоїсь визначеності», – вказала Маркова.

Читайте також: Українському моряку Ейдеру потрібна операція - у нього поранені ноги та судоми

Нагадаємо: у листопаді минулого року Росія захопила три українських кораблі та членів екіпажу в міжнародних водах Чорного моря, які прямували до українських портів в Азовському морі. 19-річний Андрій Ейдер був поранений разом із Василем Сорокою та Андрієм Артеменком, коли російські військові відкрили вогонь по катеру «Бердянськ».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-