22 сім'ї забрали дітей із

22 сім'ї забрали дітей із "розстріляного коледжу" в Керчі

Укрінформ
У Керчі 22 сім'ї вирішили перевести своїх дітей з політехнічного коледжу, де 17 жовтня сталося масове вбивство людей.

Про це повідомляє Крим.Реалії.

«Двадцять дві сім'ї побажали перевестися до інших установ, ніхто нікого не примушуватиме», - цитують кримські ЗМІ «главу» окупованого Росією Криму Сергія Аксьонова, що відвідав у вівторок політехнічний коледж у Керчі.

Крім того, під час зустрічі з Аксьоновим стало відомо, що деякі з потерпілих у ході теракту після перенесених травм отримають інвалідність.

Як повідомлялося, 17 жовтня у політехнічному коледжі Керчі в окупованому Криму стався вибух невстановленого пристрою  стрілянина, внаслідок чого загинула 21 особа, ще більше 50 - постраждало.

Прокуратура Автономної Республіки Крим кваліфікує подію як терористичний акт.

Читайте також: РосЗМІ "взяли інтерв'ю" у загиблої в Керчі дівчини

За версією слідчого комітету Росії, масове вбивство у коледжі влаштував студент 4-го курсу, 18-річний Владислав Росляков, який наклав на себе руки. Було порушено кримінальну справу за статтею «теракт». Пізніше її було перекваліфіковане на статтю про вбивство двох і більше осіб загальнонебезпечним способом.

У п'ятницю 17 загиблих поховали у Керчі й Ленінському районі Криму, ще трьох, які прибули на навчання у Крим з Челябінська й Краснодарського краю, поховали у РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-