Стратегію інформаційної реінтеграції Криму приймуть протягом місяця - Джапарова

Стратегію інформаційної реінтеграції Криму приймуть протягом місяця - Джапарова

Фото
Укрінформ
Уряд схвалить Стратегію інформаційної реінтеграції Криму протягом місяця.

Про це перший заступник міністра інформаційної політики України Еміне Джапарова сказала на засіданні круглого столу в Укрінформі.

"Стратегія інформаційної реінтеграції Криму буде прийнята протягом місяця. Тому що вже було на позаминулому тижні рішення РНБО, яке примушує фактично Кабінет міністрів прийняти цей документ", - сказала Джапарова.

За її словами, у стратегії містяться чіткі відповіді щодо того, як краще діяти Україні та її міжнародним партнерам, аби якнайшвидше домогтися повернення території нині окупованого Російською Федерацією півострова.

"Круглий стіл" на тему: "Повернення Криму: бачення українців" в Укрінформі / Фото: Багмут Павло та Ільєнко Юрій, Укрінформ

"Стратегія інформаційної реінтеграції Криму частково дає відповідь на те, що має бути зроблено. Тому що ми розуміємо, що коли визначається рамка політико-дипломатичного повернення, є інформаційний сегмент з точки зору роботи не тільки за повернення території, а й за повернення людей, які проживають на території Криму”, - сказала вона.

Читайте також: Джапарова висловила співчуття рідним і близьким загиблих у Керчі

Перший заступник міністра інформполітики нагадала про те, що МІП постійно проводить комунікаційні кампанії, метою яких є нагадати про те, що Крим - це Україна.

Водночас вона констатувала, що інформаційний простір здебільшого подає картинку про події на півострові, про те, що таке Крим, які там нині відбуваються репресії, є й аргументи стосовно того, чому саме ми маємо повернутися свою території. Але при цьому не пропонується жоден конкретний сценарій такого повернення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-