Масове вбивство у Керчі: до лікарень продовжують надходити постраждалі

Масове вбивство у Керчі: до лікарень продовжують надходити постраждалі

Укрінформ
Постраждалий під час вибуху і стрілянини в політехнічному коледжі в Керчі підліток госпіталізований після повторного звернення до медиків, таким чином на сьогодні в лікарнях перебувають 46 постраждалих.

Про це повідомляє Інтерфакс з посиланням на прес-службу «міністерства охорони здоров'я» окупованого Криму.

«Продовжують надходити (в медустанови - ред.) ті, хто раніше відмовився від допомоги. У РДКЛ (Республіканська дитяча клінічна лікарня в Сімферополі - ред.) додався 16-річний хлопець, з травмами легкого ступеня тяжкості», - сказала представник «Міністерства охорони здоров'я» Криму.

Таким чином, в медустановах Керчі та Сімферополя зараз проходять лікування 23 людини. Раніше повідомлялося про 22-х. Ще 23 людини перевезли після трагедії в коледжі з лікарень Криму в медустанови Краснодарського краю і Москви.

Таким чином, на сьогодні постраждалими вважаються 46 осіб.

У Міністерстві охорони здоров'я РФ повідомили, що три пацієнти в стані крайнього ступеня тяжкості. "З усіх госпіталізованих: 3 пацієнти залишається в стані крайнього ступеня тяжкості (НДІ невідкладної дитячої хірургії та травматології),  важкого ступеня - 10", - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Україна мала б оголосити жалобу за розстріляними у Керчі - Матіос

Як повідомляв Укрінформ, 17 жовтня в політехнічному коледжі міста Керч стався вибух невстановленого пристрою і стрілянина, в результаті чого загинула 21 людина, ще близько 50 постраждали.

Прокуратура Автономної Республіки Крим кваліфікує подію як терористичний акт.

За версією Слідчого комітету Росії, масове вбивство в коледжі влаштував студент 4-го курсу, 18-річний Владислав Росляков, який наклав на себе руки.

У п'ятницю 17 загиблих поховали в Керчі і Ленінському районі Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-