Стрілянина у Керчі: троє дівчат — на апаратному диханні

Стрілянина у Керчі: троє дівчат — на апаратному диханні

Укрінформ
Стан трьох із шістьох керченських пацієнток, госпіталізованих у НДІ невідкладної дитячої травматології й хірургії у Москві, залишається вкрай тяжким.

Про це з посиланням на міністра охорони здоров'я РФ Вероніку Скворцову повідомляє ТАСС.

"Можна сказати про те, що стан трьох дівчаток стабільно тяжкий з покращенням до вчорашнього вечора, і у трьох поки що занадто важкий... У цілому, за ознаками неврологічними, є теж деякі покращення стану, хоча він залишається дуже важким", - повідомила Скворцова. 

За її словами, три пацієнтки ще знаходяться на апаратному диханні, але є ознаки покращення стану.

Міністр зазначила, що всі пацієнтки - у віці від 14 до 19 років.

Всього, за даними "міністра охорони" здоров'я Криму Олександра Голенка, понад 40 керчан, які постраждали під час вибуху й обстрілу у Керченському політехнічному коледжі, проходять лікування у лікарнях Москви, Криму і Краснодарського краю.

За його словами, у керченській лікарні зараз знаходяться двоє потерпілих, дев'ятеро осіб евакуйовано у Москву, 15 знаходяться у медустановах у Сімферополі й ще 15 - у Краснодарському краю.

Читайте також: Оприлюднені відомості про стан постраждалих у керченському коледжі

У кримських лікарнях працюють фахівці з Москви, Санкт-Петербурга й Краснодарського краю.

Як повідомлялося, 17 жовтня у політехнічному коледжі міста Керч стався вибух невстановленого пристрою й стрілянина, внаслідок чого загинула 21 людина, ще близько 50 постраждало. 

Прокуратура Автономної Республіки Крим кваліфікує цю подію як терористичний акт.

За версією Слідкому Росії - масове вбивство, яке у коледжі влаштував студент 4-го курсу, 18-річний Владислав Росляков. Він наклав на себе руки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-