Оприлюднені відомості про стан постраждалих у керченському коледжі

Оприлюднені відомості про стан постраждалих у керченському коледжі

Укрінформ
Російське "Міністерство охорони здоров'я Криму" оприлюднило інформацію про стан постраждалих у Керченському політехнічному коледжі.

Про це повідомляє Крим.Реалії.

За даними "міністерства", станом на 19 жовтня усім постраждалим у політехнічному коледжі Керчі, які перебувають на лікуванні у кримських лікарнях, «надається медична допомога в повному обсязі».

Їх стан лікарі оцінюють як тяжкий і середнього ступеня тяжкості, але стабільний.

"Одна дівчина залишається у міській лікарні Керчі, її стан середнього ступеня тяжкості. 4 особи - троє молодих чоловіків і дівчина зі станом середнього ступеня тяжкості – перебувають у Ленінській центральній районній лікарні. Ще один постраждалий - 18-річний молодий чоловік - проходить лікування у республіканській лікарні ім. Семашка - стан середнього ступеня тяжкості", - йдеться у повідомленні.

У Сімферопольській клінічній лікарні швидкої медичної допомоги № 6 отримують лікування 6 постраждалих у Керчі. Пацієнтам від 18 до 28 років. У них діагностовано травми середнього ступеня тяжкості. Більша їх частина буде виписана на амбулаторне лікування протягом найближчих 10-14 днів, повідомили у "Міністерстві охорони здоров'я Криму".

Восьмеро дітей (вік від 15 до 17 років, 5 дівчат і 3 юнаки) були госпіталізовані до республіканської дитячої клінічної лікарні в Сімферополі. Усі вони були прооперовані, дехто не один раз. Стан трьох дітей залишається тяжким, п'яти - середнього ступеня тяжкості.

Читайте також: Геращенко: Маємо відкривати справи щодо кожного вбивства на окупованих територіях

Як повідомлялося, у п'ятницю, 19 жовтня, тисячі людей приходять на центральну площу окупованої Керчі, де триває церемонія прощання з жертвами масового вбивства в політехнічному коледжі. 

Вибух і стрілянина в коледжі сталися вдень 17 жовтня. За версією Слідкому Росії, масове вбивство в коледжі влаштував студент 4-го курсу, 18-річний Владислав Росляков, який наклав на себе руки.

Прокуратура Автономної Республіки Крим кваліфікує цей злочин як терористичний акт.

Напередодні опублікували повний список загиблих у масовому вбивстві в Керчі. Російська влада міста повідомила, що внаслідок трагедії загинула 21 людина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-