У Денісової перевіряють інформацію, що Сенцов припинив голодування

У Денісової перевіряють інформацію, що Сенцов припинив голодування

Укрінформ
В офісі Уповноваженого Верховної Ради з прав людини Людмили Денісової уточнюють інформацію російських ЗМІ про припинення голодування українським політв'язнем Олегом Сенцовим.

Про це повідомили Укрінформу в прес-службі омбудсмена.

"Наразі ми уточнюємо інформацію, поширену російськими ЗМІ, про припинення голодування Сенцовим", - повідомили в прес-службі.

Раніше російське інформагентство "Інтерфакс" повідомило про припинення голодування Сенцовим. Видання посилається на слова заступника директора Федеральної служби виконання покарань Росії Валерія Максименка. Він стверджує, що кращі дієтологи Москви розробили для Сенцова спеціальну дієту для виведення його з голодування.

Читайте також: ЄСПЛ прийняв скаргу Сенцова проти Росії

Українського режисера з Криму Олега Сенцова у серпні 2015 року було засуджено в Росії до 20 років ув'язнення з відбуванням покарання в колонії суворого режиму за сфабрикованими обвинуваченнями у плануванні терактів в анексованому Криму.

14 травня 2018 року Сенцов оголосив безстрокове голодування з вимогою звільнити всіх українських політв’язнів, які перебувають в російських в’язницях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-