Росія не полишила намірів отримати наземний коридор до Криму — Порошенко

Росія не полишила намірів отримати наземний коридор до Криму — Порошенко

Оновлено
Укрінформ
Російська Федерація все ще не полишила планів отримати наземний коридор доступу до Кримського півострову, про що свідчать її дії в Азовському морі.

Про це заявив Президент Петро Порошенко, виступаючи на церемонії передачі двох американських патрульних катерів класу Island Україні, що відбулася на базі Берегової охорони США “Балтимор”, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Росія не відмовляється від своїх планів щодо отримання наземного коридору до окупованого Криму", - зазначив Порошенко, нагадавши, що Росія продовжує порушувати свободу мореплавства в Азовському морі, обмежуючи рух українським кораблям.

Так, Президент підкреслив, що зіткнувшись із сильною протидією України на суші, Росія випробовує "свої шанси" на морі.

Порошенко також відзначив, що Москва, "як вуличний бешкетник", наносить удар і, якщо немає жодної реакції - робить ще один удар.

Читайте також: США передали Україні два катери класу Island

"Наша задача — запевнити Кремль у нашій рішучості захищати українські береги так само, як ми захищаємо нашу землю на Донбасі, як захищаємо наш суверенітет, свободу і демократію", - наголосив глава держави.

При цьому він додав, що із солідарністю, єдністю і підтримкою світу українці можуть тримати "цю тонку червону межу" проти агресора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-