Сенцов написав, що вірить

Сенцов написав, що вірить "у хороший результат"

Укрінформ
Російська журналістка і правозахисниця Зоя Свєтова отримала листа від українського політв'язня Олега Сенцова, який перебуває в російській в'язниці.

Про це вона повідомила на своїй сторінці у Facebook.

"Отримала сьогодні дуже важливий для мене лист від Олега Сенцова, відправлений вчора, 25 вересня. Лист про віру і надію на краще. Надію тоді, коли її немає зовсім. І звідки брати сил", - написала Свєтова.

Вона також процитувала лист Сенцова.

"Дякую тим людям, які все ще, незважаючи на цей тривалий нескінченний марафон, продовжують підтримувати мене, а головне, і всіх інших українських політзеків. Вони не здаються, і я разом з ними. Вірю в хороший результат всієї цієї історії, незважаючи ні на що. Ніщо не буває вічним, навіть погане! Не чекав, що мене настільки вистачить, і не знаю, наскільки вистачить ще. Але не здаюся! Чого і вам всім бажаю. Привіт всім хорошим людям! " - написав Олег Сенцов.

Читайте також: Волкер пояснив, чому РФ зобов'язана звільнити Сенцова

Як повідомляв Укрінформ, українського режисера з Криму Олега Сенцова було незаконно засуджено в Росії в серпні 2015 року до 20 років колонії суворого режиму за сфабрикованим обвинуваченням у плануванні терактів у анексованому Криму. 14 травня 2018 року він оголосив безстрокове голодування, вимагаючи звільнення всіх українських політв'язнів у РФ.

Всього в Росії і анексованому Криму утримують близько 70 українських політв'язнів, серед них і журналіста Укрінформу Романа Сущенка, якого в РФ засудили до 12 років колонії суворого режиму за нібито шпигунство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-