Активіста

Активіста "Кримської солідарності" відпустили із СІЗО

Фото
Укрінформ
У середу в окупованому Криму Османа Бєлялова, заарештованого за репости у соцмережах восьмирічної давності, випустили з ізолятора тимчасового утримання.

Про це повідомляє "Кримська солідарність".

"Осман Бєлялов вийшов з ІТУ. У мечеті буде проведено молебень з нагоди виходу Османа з ізолятора тимчасового утримання", - йдеться у повідомленні.

За даними громадської організації, біля будівлі ІТУ активіста зустрічала велика кількість співвітчизників.

Активіста "Кримської солідарності" Бєлялова випустили із СІЗО / Фото: facebook.com/crimeansolidarity

Османа Бєлялова визнали винним у правопорушенні згідно зі ст. 20.3 і 20.29 КпАП РФ і сьогодні, 19 вересня 2018 року, закінчився термін його адміністративного арешту.

Як повідомляв Укрінформ, 13 вересня у будинку активіста "Кримської солідарності" Османа Бєлялова було проведено обшук, який проводився в рамках розслідування справи Марлена Мустафаєва. 14 вересня 2018 року "суд" пред'явив йому звинувачення за репости у Вконтакте у 2010-2011 роках і виніс рішення про адміністративний арешт на 5 діб.

Читайте також: У Криму знайшли активіста Бєлялова, який зник після обшуку

На час обшуку Бєлялов виїхав до Сімферополя, але до місця призначення не дістався. Рідні активіста заявили, що не можуть встановити його місце перебування. Лише наступного дня активіст вийшов на зв'язок з ними.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-