Окупаційна влада Криму націлилася на власність

Окупаційна влада Криму націлилася на власність "Титану"

Укрінформ
Окупаційна влада Криму націлилася на зміну власності "Титану", викиди якого стали причиною екологічного лиха в Армянську.

Про це повідомляє "Крим.Реалії".

"Російський глава Криму Сергій Аксьонов заявив, що, якщо власники заводу "Кримський титан" не зможуть усунути наслідки викиду забруднюючих речовин і модернізувати виробництво, то російська влада Криму може піднімати питання про "прийняття заводу в держвласність", - зазначається в повідомленні.

За словами Аксьонова, "влада" Криму нині "знаходить повне розуміння" з керівництвом "Титану", яке "йде назустріч практично за всіма пропозиціями" окупаційної адміністрації.

Керівництво заводу доки не коментувало заяву Аксьонова, зазначає ЗМІ.

Як повідомляв Укрінформ, у місті Армянськ в анексованому Росією Криму в ніч на 24 серпня сталися викиди невідомої отруйної речовини, що призвело до різкого погіршення здоров'я місцевих жителів.

У Херсонській області також було зафіксовано факти хімічного забруднення повітря і грунту.

Читайте також: Мародери орудують у спорожнілому через аварію на "Титані" Армянську - блогер

На 12 день екологічної катастрофи так звана влада Криму "припинила" на два тижні роботу заводу "Титан" в Армянську. Дітей шкільного віку і дошкільнят з матерями розпорядилися відправити до санаторіїв. 14 вересня в місті повідомили про повторний викид відходів виробництва. Так звана глава регіонального управління "Росспоживнагляду" Наталія Пеньковська заявила, що на півночі окупованого півострова зареєстровано перевищення гранично допустимих концентрацій по хлористому водню і сірчистому ангідриду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-