Кримська

Кримська "влада", нарешті, вирішила ввести режим НС в отруєному Армянську

Укрінформ
Окупаційна влада Криму має намір ввести в Армянську режим надзвичайної ситуації внаслідок перевищення гранично допустимої концентрації шкідливих речовин в атмосфері.

Про це повідомляє "Крим.Реаліі" з посиланням на так званого начальника управління цивільного захисту головного управління МНС Росії в Криму Олексія Фрідмана.

 «Штабом зараз буде ухвалено рішення і буде рекомендовано адміністрації міського округу Армянськ ввести режим НС, бо у нас є перевищення гранично допустимої концентрації у більш як п'ять разів. Це є критерієм введення режиму», - сказав Фрідман.

Представник окупаційної влади додав, що режим НС буде введено вже 14 вересня.

Читайте також: Викиди “Титану”: соцмережі в окупованому Криму кричать про катастрофу

Як повідомлялося, в ніч на 24 серпня в окупованому Криму в місті Армянськ стався викид невідомої отруйної речовини. Це призвело до різкого погіршення здоров'я місцевих жителів і особливо дітей. Крім того, на металевих предметах, деревах, дахах будинків і навіть всередині приміщень утворився маслянистий наліт із жовто-зеленим відтінком. Хімічне забруднення через викиди заводу "Титан" було зафіксовано також на Херсонщині. Згодом кримський "Титан" призупинив свою роботу, а з Армянська вивезли всіх дітей шкільного та дошкільного віку.

6 вересня Херсонська ОДА вирішила евакуювати дітей з населених пунктів Каланчацького та Чаплинського районів, які розташовані в зоні впливу виробничої діяльності кримського заводу "Титан", а також провести оздоровлення цих дітей в дитячих оздоровчих таборах області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-