Заправки ОККО в Криму орендують колишні співробітники — керівництво компанії

Заправки ОККО в Криму орендують колишні співробітники — керівництво компанії

Укрінформ
Автозаправні комплекси мережі ОККО, які належать ПАТ "Концерн Галнафтогаз" в окупованому Криму, арендують колишні співробітники компанії.

Про це заявив під час прес-конференції президент "Концерну Галнафтогаз" Віталій Антонов, коментуючи обшуки СБУ в центральному офісі компанії і звинувачення у фінансуванні тероризму.

"З 2014 року наша компанія не працює на тимчасово окупованих територіях і жодних контактів з такими структурами, як "ДНР" і "ЛНР" не має. Щодо Республіки Крим, то там наші заправні станції експлуатуються трудовим колективом, який у нас працював більше 10 років. Вони продовжують на них працювати, але без нашого бренду (автозаправні станції мережі ОККО - ред.). Вони їх орендують і за гроші, які заробляють, годують свої сім'ї. Це наші українці. Вони підтримують у належному стані це майно, яке сьогодні волею долі на цих територіях", - сказав він.

Антонов також зазначив, що "Концерн Галнафтогаз" має певну координацію зі своїми кримськими автозаправними станціями. Водночас він запевнив, що компанія до Криму нічого не постачає і не веде ніяких фінансових операцій. "Наш бренд там відсутній", - сказав президент "Концерну Галнафтогаз".

"Наші колишні працівники, які є кримчанами і працювали у нас до окупації, заснували компанію за новим законодавством. Вони в нас арендують активи і працюють за тим законодавством, де вони живуть. І якщо вони сплачують туди податки, то це відбувається без нашого впливу", - зазначив Антонов.

Читайте також: Укргазвидобування цьогоріч сплатило до місцевих бюджетів 678 мільйонів ренти

У вівторок, 21 серпня, працівники Служби безпеки провели обшуки у приміщеннях львівського та київського офісів ПАТ "Концерн Галнафтогаз". Компанії висунуто звинувачення у фінансуванні дій, вчинених з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, зміни меж території або державного кордону України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-